Soemeersingel 123, 5759RD Helenaveen   |      06-10870081 

blog and news

Kijk regelmatig op deze pagina voor nieuws, activiteiten en verhalen.

Aan de wandel...

Time flies when you're having fun!

Lees meer

Voor jong en oud!

maandwandeling weer geslaagd

Lees meer

Uitnodiging Maandwandeling Walk English April

zondag 28 april

Lees meer

Happy Anniversary!

Walk English viert tweejarig bestaan

Lees meer

Uitnodiging maandwandeling Walk English maart

al twee jaar onderweg

Lees meer

Concurrentie voor Walk English!

Österreichs Spazieren

Lees meer

Zonne-energie!

Daags na het succesvolle interview bij DMG Radio (zie mijn vorige 'blog entry') gingen we weer op pad voor de februari maandwandeling. Met dertien deelnemers genoten we onder de stralende zon van een heerlijke Walk English door de Deurnesche Peel. Met ook weer twee nieuwe deelnemers en een aantal 'regulars' was het een relaxte mix: het gemak waarmee iedereen met elkaar in het Engels aan de praat gaat en nieuwe Walkers opneemt in de groep, is telkens weer mooi om te zien. Het wisselen van gepsrekspartner, zo'n vier tot vijf keer per wandeling, gaat helemaal vanzelf.

Natuurlijk is het leuk om ook een beetje van de gebaande paden af te wijken en zo togen we dwars door een weiland waar we een groot stuk land zagen dat compleet omgewoeld was: sporen van 'wild boar', wilde zwijnen, dat was de gedeelde conclusie van de fellow-walkers. Er zijn al meer mensen die hier melding van gemaakt hebben, dus de kans is wel aanwezig dat we het bij het rechte eind hadden...

We maakten een fraaie ronde van bijna anderhalf uur, waarbij we achter de Karpervijver langs terug naar de ijsboerderij liepen. Daar stonden de koffie en thee (met warme wafel!) al op ons te wachten. Niet alleeen tijdens de wandeling werd er flink gechat maar ook na afloop werd er nog gezellig nagetafeld.

Het is en blijft genieten om zo door de Peel te struinen en met elkaar in het Engels van gedachten te wisselen. De gezellige deelnemers, de hartelijke en open gesprekken, de prachtige omgeving gecombineerd met de Engelse taal. Dat geeft echt energie!

Lees meer

Interview met DMG Radio

zaterdag 23 februari

Lees meer

News Flash!

Walk English zaterdag 23 februari 13.15 uur te gast bij Lunchtim DMG radio

Lees meer

Uitnodiging Maandwandeling Walk English

zondag 24 februari 2019

Lees meer