Soemeersingel 123, 5759RD Helenaveen   |      06-10870081 

blog and news

Kijk regelmatig op deze pagina voor nieuws, activiteiten en verhalen.

Where's the teacher going?

maandwandeling september klein maaar fijn

Lees meer

Uitnodiging maandwandeling Walk English september

zondag 23 september

Lees meer

Hobby Bobby en Hobby Horse

uiterst geslaagde maandwandeling augustus

Lees meer

uitnodiging maandwandeling Walk English augustus

zondag 26 augustus 10 uur

Lees meer

Biology Class...

maandwandeling juli onder ideale omstandigheden

Lees meer

Uitnodiging maandwandeling Walk English juli

zondag 29 juli

Lees meer

win-win situatie

maandwandeling zondag 24 juni

Lees meer

uitnodiging maandwandeling Walk English 24 juni

elke laatste zondag van de maand...

Lees meer

Walk English grenzenloos leuk!

Zondag 27 mei, op een heerlijke lenteochtend met volop zon, ging Walk English met 9 deelnemers op pad. Vier van de fellow-walkers uit Meijel hadden via-via van het bestaan van Walk English vernomen en hadden zich via het Engels café aangemeld. Elke twee (de oneven) weken vindt bij 'Oppe Koffie' net over de Limburgse grens een Engels uurtje plaats voor de liefhebbers en vier van hen hadden wel zin om hun Engels ook bij de maandwandeling te oefenen.

Het was leuk om te zien hoe het 'nieuwe bloed' moeiteloos mengde met de vaste waardes van Walk English. Direct was iedereen geanimeerd met elkaar in gesprek en niemand had moeite om de hele tijd Engels te blijven praten. Behalve 'getting acquainted' was er voldoende tijd om ook de natuur in je op te nemen en de prachtige en afwisselende omgeving van de Mariapeel "was very much appreciated by everyone"!

Daarnaast waren twee van de gasten ook net terug van een weekje Cornwall, waar ze hun Engels stevig hadden geoefend. Ze vertelden dat de 'practice' tijdens Walk English hielp om op vakantie toch wat gemakkelijker het gesprek aan te gaan. And that is wonderful to hear, of course!

Bij terugkomst op de ijsboerderij was er voor iedereen koffie of thee en mochten we kiezen of we een warme wafel wilden of ijs. Vanwege het warme weer kozen de meesten voor twee overheerlijke bolletjes ijs; nog een reden om mee te doen...

Het is ook leuk om te ervaren dat de bekendheid van Walk English zich nog steeds verder verspreid en dat houdt de maandwandeling ook zeker interessant voor iedereen. Dus, fellow-walkers, zegt het voort:

Walk English works, so I hope to see you on the last Sunday of June for a new edition of our monthly walk!

Lees meer

Will you join us, 'deer'?

Uitnodiging maandwandeling Walk English zondag 27 mei

Lees meer