Soemeersingel 123, 5759RD Helenaveen   |      06-10870081 

blog and news

Kijk regelmatig op deze pagina voor nieuws, activiteiten en verhalen.

Creepy Crawlies??

Ja, lopen door de Peel betekent dat je ook wel eens wat kleine beestjes tegenkomt: 'beetles, insects or bugs'. Behalve de reeën, vos of (roof)vogels komen we ook deze 'creepy crawlies' tegen tijdens onze monthly Walk English. Het was weer ouderwets gezellig en ontspannen met de tien deelnemers aan de maandwandeling van september. De beverroute was flink begroeid en het gras stond op het smalle stuk echt hoog (zie foto). Op de andere stukken werd er druk in het Engels geconverseerd (ook op de 'single file' stukken, trouwens...) en de gesprekken gingen over de Brexit, de vakantie, over elkaar en de bezigheden van de week. De zon scheen volop en de temperatuur eind september was buitengewoon goed.

Ook na afloop was het dus goed toeven op het terras van hoeve Willem III. Met een kopje koffie of thee en een warme wafel of een ijsje (waarom niet?) was het ook daar goed uit te houden.

Kortom, weer een geslaagde uitgave van de maandwandeling. Op naar de volgende: zondag 27 oktober is het weer zo ver, dus loop ook mee! You're invited!