Soemeersingel 123, 5759RD Helenaveen   |      06-10870081 

blog and news

Kijk regelmatig op deze pagina voor nieuws, activiteiten en verhalen.

Terug van weggeweest

Na twee maanden zomerreces, was het weer de hoogste tijd voor een nieuwe maandwandeling. Met 11 deelnemers trok Walk English er zondag 25 augustus weer op uit. Een heerlijk temperatuurtje vergezelde de wandelaars die zich direct weer goed van hun Engelse kant lieten horen. Het gemengde gezelschap, met veel bekende (jonge en oude) gezichten en ook weer twee nieuwe deelnemers, praatte er lustig op los, al genietend van de zich altijd anders tonende Peel, nu met flink dichtggegroeide paden. Ook de droogte was goed merkbaar met lege vennen en kanaaltjes, en bomen die hun blaadjes al beginnen te verliezen. De varens stonden wel mans- (en vrouws-)hoog trouwens...

Het was weer een geslaagde editie met goede, gezellige gesprekken, met deelnemers die verschillen en overeenkomsten bij elkaar ontdekten en weer een dik uur op speelse wijze hun Engels oefenden. Het is elke keer weer prachtig om te zien dat iedereen dit de hele wandeling volhoudt, geweldig. Bij terugkomst lieten we ons op het terras van Hoeve Willem III de koffie en thee met warme wafel (of voor de liefhebbers een heerlijk ijsje) lekker smaken. We hadden het verdiend.

Belangrijke mededeling: de maandwandeling september zal plaatsvinden op zondag 22 september, een week eerder dan normaal! You're invited!