Soemeersingel 123, 5759RD Helenaveen   |      06-10870081 

blog and news

Kijk regelmatig op deze pagina voor nieuws, activiteiten en verhalen.

Happy Anniversary!

Zoals aangekondigd was de maandwandeling van maart van zondag 31 maart een 'special edition', de 'monthly Walk English' wordt namelijk al twee jaar georganiseerd. Bij binnenkomst werd ik dan ook door de fellow-walkers gefeliciteerd: erg leuk!

Met dertien deelnemers was de English walk&talk weer goed bezet en ook nu weer mocht ik twee deelnemers begroeten, die voor de eerste keer meeliepen. Vrijwel elke maand weten nieuwe gasten Walk English te vinden. Een aantal 'regular customers' hadden zich afgemeld, soms met spijt dat ze er dit keer niet bij konden zijn. Het is natuurlijk fijn om te horen dat ze er graag bij hadden willen zijn, het geeft aan hoe mensen tegen deelname aan de maandwandeling aankijken. Langzamerhand ontstaat er een echte Walk English-family en dat is natuurlijk fantastisch om te zien.

De wandeling zelf was weer een ontspannen en gezellige aangelegenheid. De nieuwe deelnemers werden direct opgevangen en opgenomen in de groep en er werd druk gekletst. Het afwisselend rondje met open Peel, water en stukje bos en zijkanaal was weer zeer de moeite waard. Het blijft geweldig om te zien hoe vrij het gesprek in het Engels wordt zodra we de natuur inwandelen. Natuurlijk vindt de één het lastiger dan de ander om de juiste woorden te vinden maar de boodschap overbrengen lukt en er wordt continu Engels gesproken en dat is een compliment waard!

Na afloop was er als verrassing een heerlijk stukje Walk English taart, en het bleef nog lang gezellig! Op naar het eerste lustrum...