Soemeersingel 123, 5759RD Helenaveen   |      06-10870081 

blog and news

Kijk regelmatig op deze pagina voor nieuws, activiteiten en verhalen.

Voor jong en oud!

De twee jongste deelnemers aan de maandwandeling april waren 11, de leeftijd van de oudste zal ik niet noemen... Het geeft in ieder geval aan dat leeftijd onbelangrijk is voor Walk English. Je moet er vooral voor openstaan, dan is de taal het middel om een leuk gesprek te hebben in een prachtige en ontspannende ongeving! Vanzelfsprekend is het dan ook leerzaam: je kunt vragen als je een woord of uitdrukking niet weet en iedereen helpt elkaar. Ook het feit dat je om het kwartier aan een andere gesprekspartner gekoppeld wordt, maakt het gemakkelijker om je gesprek te voeren.

En praten, dat deden alle 11 deelnemende Walkers! Vanaf het begin van de 'walk' tot de terugkomst bij Hoeve Willem III werd er volop ge'talked' en niet alleen de vaste deelnemers maar ook de jongelingen deden het uitstekend. Als je begint met Engels is dat enthousiasme belangrijk om te ontwikkelen. Complimenten dus aan alle fellow-walkers.

Het was dan wel droog gebleven, maar de temperatuur was nu ook weer niet heel hoog dus na afloop lieten we ons de koffie en thee met warme wafel goed smaken. Kortom, het was weer een geslaagde en vooral ook gezellige Walk&Talk!

To be continued in May!