Soemeersingel 123, 5759RD Helenaveen   |      06-10870081 

blog and news

Kijk regelmatig op deze pagina voor nieuws, activiteiten en verhalen.

A gorgeous November Sunday morning

Met elf deelnemers was de maandwandeling weer goed bezet. En 'we got what we deserved blijkbaar, een heerlijk zonnetje, en dus was het lekker wandelweer. Aan gespreksstof geen gebrek, zo bleek al gauw. Er werd gezellig in het Engels gepraat en ook toen er van gesprekspartner veranderd moest worden, waren de koppels zo druk in gesprek met elkaar dat ze eigenlijk niet wilden wisselen...

Na vier conversations met steeds andere partners was het nog niet genoeg en er werd nog een extra lus aan de monthly Walk English toegevoegd. We gingen een extra blokje om want een uur is toch maar kort, zo blijkt... Leuk als iedereen zo enthousiast aan de 'walk&talk' is.

Na afloop was er weer lekkere verse koffie bij Hoeve Willem III (die speciaal voor ons open doen!), thee en een warme wafel en die hadden we wel verdiend.

Vorig jaar hebben we aan het eind van het jaar een Montlhy Walk English Special gedaan en ook nu bleek daar onder de deelnemers wel animo voor te zijn. Houd de website en dit blog in de gaten voor nieuws over datum en tijdstip. Wat er 'special' aan is, blijft een verrassing natuurlijk. Je bent vast uitgenodigd!

Dus: carry on and keep Walking English, ook in het nieuwe jaar!