Soemeersingel 123, 5759RD Helenaveen   |      06-10870081 

blog and news

Kijk regelmatig op deze pagina voor nieuws, activiteiten en verhalen.

Rain or Shine

Zondag 27 januari vond de eerste maandwandeling van 2019 weer plaats en alle deelnemers namen de regen (die onderweg wonderbaarlijk meeviel) op de koop toe. En misschien goed om hier een keer te vermelden: Walk English gaat altijd door! Mocht het een keer zodanig regenen dat het niet te doen is, dan is er gewoon een binnenprogramma.

Ook zondag was er op een binnenprogramma gerekend maar de 10 fellow-Walkers wilden per se naar buiten. Ze waren allen voorbereid op een buitje, met regenjas, paraplu en goede wandelschoenen en het was overduidelijk: ze komen om lekker buiten te wandelen en ondertussen hun Engels te oefenen en een beetje regen zal de pret niet drukken!

We hadden de route 'In my own Backyard', een route die we nog nooit met Walk English genomen hebben, een echte 'first' dus. Met wederom twee nieuwe deelnemers (hello Aarle-Rixtel!) werd er weer druk in het Engels geconverseerd en ondanks wat hemels gedruppel was de sfeer uitmuntend. De vier reeën die we zagen, zullen wel gedacht hebben dat ze ineens in good old England terecht gekomen waren... En de fox liet zich ook zien, dus ook qua natuur was het genieten.

Na precies een uur walk&talk waren we weer terug bij Hoeve Willem III, waar we ons de koffie en thee en de warme wafel heerlijk lieten smaken. Another successful Walk English with plenty of chit chat and great company! Thanks everyone!