Soemeersingel 123, 5759RD Helenaveen   |      06-10870081 

blog and news

Kijk regelmatig op deze pagina voor nieuws, activiteiten en verhalen.

Where's the teacher going?

De voorspelde regen later tijdens de wandeling kon de zes deelnemers niet afschrikken en ondanks wat 'drizzle' op het eind, was hetweer een geslaagde wandeling met veel 'attention' voor elkaar. Zoals ik op FaceBook al liet zien met een foto van een fellow-walker, stond een grote plas in de Mariapeel droog en de teacher wilde de ondergrond wel eens testen... Bijgaande foto is vanuit het lege ven naar de kade genomen. De grond was verrassend droog en veerde flink met een kussen van takjes en plantresten. Ook één van de andere deelnemers wilde het toen wel even voelen en dit uitstapje zorgde voor flink wat hilariteit!

Er werd regelmatig van gesprekspartner gewisseld en weer zonder enige schroom Engels gesproken. Alhoewel, toen 'the new kid on the block' aan mij gekoppeld werd, vroeg hij toch even of dit een 'test' was. Nee, no need for a test, tijdens onze Walk&Talk: het gaat om de ontspanning, het gezellige samenzijn en de Engels oefening die je krijgt. En deze drie onderdelen waren weer prima!

Kortom, weer een erg geslaagde wandeling met een heerlijk kopje koffie, thee en een warme wafel bij terugkomst bij Hoeve Willem III. Op naar oktober!