Soemeersingel 123, 5759RD Helenaveen   | 06-10870081

blog and news

Kijk regelmatig op deze pagina voor nieuws, activiteiten en verhalen.

Building bridges

Wat was het weer een prachtige belevenis vandaag! Met 14 deelnemers vertrok de "monthly Walk English" vanochtend onder fantastische omstandigheden. Oké, het vroor een paar graden, en ja, er was wind maar het zonnetje deed goed zijn best om dat te compenseren en een deel van de wandeling was in het bos, waardoor de wiind geen invloed had. En met de "bright blue sky" werd het een prachtige wandeling.

Vandaag deden we de 'beaver route', die de sporen van de bevers in de Peel volgt. Iedereen genoot met volle teugen van de Engelse taal, van het gezelschap, van de fraaie omgeving en van het avontuur... Hier en daar moest er over of door een boom (slachtoffer van de storm van enkele weken geleden) geklommen worden en moest een nat stukje worden doorkruist maar dat maakte het alleen maar leuker! Met wat losse takken (en zelfs een omgevallen boomstam) werd een natuurlijke brug gebouwd en iedereen hielp elkaar om over te steken.

Halverwege was er een korte pauze met 't Turfdruppelke' om ons ook inwendig te verwarmen. De 'participants' bleven zonder problemen Engels praten en na een dik uur waren we voor we het wisten weer terug bij het beginpunt. Binnen was er koffie, thee en gebak en bleef het nog lang gezellig... Another unforgettable Walk!